Hoe werkt Track & Trace bij EasyPost?

Track and Trace werkt heel eenvoudig bij EasyPost. Wij verwerken de pakketten, dus wij maken de Track and Trace codes aan. U hoeft geen codes meer te genereren of te plakken op de pakketten. U kunt informatie over uw pakketten opvragen door onderstaande stappen te volgen:

1. Login op het EasyPost Klantenportaal
  2. Navigeer naar de pagina “Pakketten”
  3. Selecteer de maand van verzending

U krijgt een overzicht van alle verstuurde pakketten van die maand met vermelding van de status (in verwerking, verzonden, onderweg, ontvangen). U vindt er ook de respectievelijke Track and Trace code met de link naar de Track and Trace pagina op de Bpost website voor een gedetailleerd overzicht. Daarnaast kunt u ook de foto’s raadplegen van de door EasyPost verwerkte pakketten.*

*EasyPost wil zo transparant mogelijk samenwerken met haar klanten. Daarom betrekken we u maximaal in het verwerkingsproces. Al uw pakketten worden door onze medewerkers gefotografeerd, gewogen en gemeten bij aankomst. Op die manier kunnen we de staat van het pakket bepalen en kunt u bij eventuele schade de foto’s voorleggen aan de verzender als bewijs.