Verkrijging en aanvulling materiaal

U ontvangt bij de start van uw contract al het benodigde materiaal. Daarna vult de EasyPost chauffeur bij de dagelijks afhaling nieuwe postzakken aan zodat u nooit zakken te kort komt.

Wilt u graag extra materiaal bestellen? Dat kan, volg onderstaand stappenplan.

1. log in op http://portal.easypost.org/,
  2. klik rechtsonder op de knop “Bestellingen” voor een overzicht van het beschikbare materiaal,
  3. vink vervolgens in de keuzelijst het benodigde materiaal aan,
  4. geef het gewenste aantal stuks aan (hou rekening met het aangegeven max.),
  5. klik op de knop “Bevestigen” en klaar!

Uw bestelling wordt onmiddellijk verwerkt en binnen de 2 werkdagen geleverd.