Mijn pakket is niet toegekomen, wat nu?

U kunt de status van uw zending opvragen via het EasyPost Klantenportaal door onderstaande stappen te volgen:

1. Login op het EasyPost Klantenportaal
  2. Navigeer naar de pagina “Pakketten”
  3. Selecteer de maand van verzending

U krijgt een overzicht van alle verstuurde pakketten van die maand met vermelding van de status (in verwerking, verzonden, onderweg, ontvangen). U vindt er ook ed respectievelijke Track and Trace code met de link naar de Track and Trace pagina op de Bpost website voor een gedetailleerd overzicht. Daarnaast kunt u ook de foto’s raadplegen van de door EasyPost verwerkte pakketten.*

Niet gevonden? Neem dan contact op met backoffice@easypost.org met vermelding van uw trackingnummer.

*EasyPost wil zo transparant mogelijk samenwerken met haar klanten. Daarom betrekken we u maximaal in het verwerkingsproces. Al uw pakketten worden door onze medewerkers gefotografeerd, gewogen en gemeten bij aankomst. Op die manier kunnen we de staat van het pakket bepalen en kunt u bij eventuele schade de foto’s voorleggen aan de verzender als bewijs.