Is het EasyPost klantenportaal goed beveiligd?

Het klantenportaal van EasyPost voldoet aan de huidige GDPR-wetgeving en is daarbij SSL gecertificeerd. De SSL-certificaten garanderen een extra veilige loginomgeving dankzij de onmiddellijke codering van uw persoonlijke gegevens. De codering gebeurt via een beveiligde sleutel die in werking treedt vanaf het moment dat u inlogt op het EasyPost klantenportaal. De sleutel voorkomt dat externe partijen uw wachtwoord en gebruikersnaam onderscheppen.